De golfsport is bij uitstek geschikt voor het onderhouden van uw zakelijke relaties. Golfbaan Duurswold biedt het bedrijfsleven de gelegenheid samen met relaties sportief te recreƫren in een prachtige omgeving. De combinatie van de unieke golfbaan en het gezellige clubhuis maakt onze golffaciliteit tot een prachtig verlengstuk van uw bedrijf.

Voor onze bedrijfsleden worden activiteiten opgezet zoals de bedrijfsledencompetitie. Een bedrijfslidmaatschap geeft u de kans om de onderlinge banden (netwerken) met bedrijven aan te halen en te versterken. Als bedrijfslid kunt u gebruikmaken van de oefenfaciliteiten, de golfsport aanleren, het GolfVaardigheidsBewijs (GVB) behalen en aansluitend uw spel te verbeteren door lessen van golfprofessionals.

Ook organiseren wij graag uw bedrijfstoernooi, clinic of lessen. Wij kunnen u ondersteunen of het geheel organiseren naar uw eigen wensen. U kunt contact opnemen met de secretaris, tel.: 0598-431407. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.