Een bedrijfslidmaatschap geeft u de kans om de onderlinge banden (netwerken) met bedrijven aan te halen en te versterken. Indien u in het bezit bent van het GVB of baanpermissie heeft, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Bedrijfsleden worden tegen een gering bedrag (€ 36,50 per jaar per persoon) persoonlijk lid van de op de baan gevestigde golfvereniging: Golfclub Duurswold. Ook kunt u deelnemen aan wedstrijden en andere activiteiten die worden georganiseerd. Bij de vereniging kunt uw handicap (EGA) registreren. Tevens ontvangt u via de vereniging uw NGF-pas.

Faciliteiten:

• Speelrecht op alle dagen ook in de weekenden en op zon- en feestdagen (behoudens de momenten waarop de baan exclusief door de vereniging wordt gebruikt zoals o.a. bij wedstrijden en teesluitingen).
  • Persoonlijk lidmaatschap vereniging Golfclub Duurswold en daardoor:
       - deelname aan verenigingswedstrijden
       - deelname theorielessen van de regel- en handicapcommissie
       - registratie van uw handicap
  • Lidmaatschap van de afdeling bedrijfsleden
  • Deelname aan de bedrijfsleden competitie en overige activiteiten die Golfbaan Duurswold voor haar bedrijfsleden organiseert
  • Deelname aan twee  bedrijfsledendagen per jaar
  • Twee keer exclusief startrecht (teesluiting van twee uur voor zakelijke relaties (exclusief eventuele greenfees)
  • Beschikking over greenfeekaarten voor (zakelijke) introducés
  • Promotie van uw bedrijf op het sponsorbord bij entree van het clubhuis
  • Mogelijkheden tot het huren van een sponsorbord van uw logo op de afslagplaatsen, e.d.
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam en bedrijfsinformatie in clubblad en op de website

Voor meer informatie (mogelijkheden, kosten, aanmelding) van een bedrijfslidmaatschap kunt u terecht bij de secretaris: secretarisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.