Olav 001Olav van Bruggen, Kantoor & Kopie

Wie in augustus 2017 over golfbaan Duurswold liep, werd verrast door kleurige bordjes met prachtige ‘Grunneger’ uitspraken. De baan lag er feestelijk bij, opgevrolijkt met kleurige borden en banners langs de holes en rond het clubhuis. Ontwerpen en teksten waren bedacht door de organisatoren van de Ryder Cup in samenwerking met bedrijfslid Olav van Bruggen.

Olav is dus niet alleen de zoon van Lidy Sijtsema, maar ook de bevlogen eigenaar van Kantoor & Kopie in Delfzijl. Dochter Sofie werd op een open dag enthousiast voor golf, dankzij haar Beppe. Tijdens de jeugdtraining sloeg Olav weleens een balletje van de driving range. Hij werd net zo enthousiast. En na wat aandringen en het ontwijken van het excuus: ‘Ik heb geen tijd’, werd Olav ook lid bij Duurswold. Nu na 1,5 jaar golf leek het hem een goede stap om ook bedrijfslid te worden bij deze enthousiaste, maar vooral ook gezellige golfclub.

De bedrijvencompetitie spreekt hem overigens ook erg aan, of een relatie uitnodigen voor een rondje Duurswold zonder dat het direct over het werk gaat. Olav wil graag betrokken zijn en anderen kennis laten maken met onze prachtige baan. Hij vindt het fijn om gevraagd te worden voor hand- en spandiensten als het gaat om ontwerp en PR.

Toen Olav zijn loopbaan bij het reprobedrijf begon, was het in de regio sterk verbonden met de naam van zijn stiefvader. Na het plotseling overlijden van Bert heeft Olav het bedrijf samen met zijn moeder weer zien groeien en hebben ze dit kunnen uitbreiden door diverse overnames in de regio. Samen waren ze sterk in het bedenken van oplossingen! Niet voor niets het motto van het huidige bedrijf.

Kantoor & Kopie is uitgegroeid tot een regionaal bedrijf met grote opdrachten vanuit industrie en scheepvaart. Er wordt een totaalpakket geleverd van drukwerk, reclame, autobelettering, textieldruk, grootformaat prints en kantoorartikelen tot kantoormeubilair en gevelbelettering. Een indrukwekkende variatie aan machines en specifieke vaardigheden is duidelijk zichtbaar. Olav denkt graag mee in het ontwerpen van alles waar een logo op staat.

Josephine Grol

(foto: Josephine Grol)