Het Par 3 clubkampioenschap werd dit jaar op de grote baan en de par 3 gespeeld, dus twee rondes van 15 holes. Maar liefst 42 leden gingen de strijd aan.

Bij de heren werd Willem Meijer met 95 slagen de clubkampioen; Erik de Boer tweede met 99 slagen en Jan van Dongen derde met 101 slagen.

Bij de dames eindigden Els Adema, Christine Hillemans en Peta Jurjens gelijk met 118 slagen.
In de play-offs werd Els eerste, Christine tweede en Peta derde.

Met nog één wedstrijd te spelen is het Heren 1 seniorenteam inmiddels al gepromoveerd.

Van harte proficiat met het kampioenschap.

Het lammeren van de schapen op onze golfbaan is begonnen; de eerste lammetjes dartelen al rond.
De schapenhouder Rosa Sellies komt elke morgen en avond langs voor controle.
Mocht u overdag zien dat er gelammerd wordt, dan graag telefonisch contact opnemen met Rosa.
Haar telefoonnummer staat op het schrikdraadbordje bij de schapenweide.

Foto Rosa Sellies

Na het succes van vorig jaar met de bloemenweides zijn er nu op elf plaatsen - verspreid over de baan - stroken grond klaargemaakt en ingezaaid met verschillende bloemenmengsels.

Jan Okke heeft de toplaag gefreesd; Paul en Anneliek hebben de stroken uitgeharkt en ingezaaid.

Om het waterpeil in de vijvers en sloten op de baan te kunnen reguleren, heeft Paul een houten stuw geplaatst in de door Ab gegraven geul bij hole acht.

De geul verbindt de tochtsloot met het water op de baan.

Het water kan hierdoor beter vastgehouden of afgevoerd worden.

Foto's Anneliek van der Bilt

Op Koningsdag namen bijna 40 golfers deel aan de vlaggetjeswedstrijd.

De speler plaatst zijn vlag op het punt, waar hij (op basis van hcp-verrekening) zijn slagen heeft verbruikt.

Ongeveer 15% haalde de green van hole 9; Jan Klink en Daniel Robinson hadden slagen over voor hole 10.

Jan Klink werd op de green van hole 10 eerste, Daniel Robinson halverwege hole 10 tweede en Sietske Graver eindigde als derde op hole 9.

De laatste slag van Jan Klink op hole 10.