De baancommissie kan een aantal redelijk grote bomen kopen van een voormalige kwekerij.
Er worden donateurs gezocht voor de aankoop van bomen.
Voor slechts €100,- word je de trotse eigenaar van een stuk natuur op de baan.
Aanmelden kan bij Gerrit Bouwhuis of Paul Holstvoogd.

De actie slaat aan!
Er zijn al acht bomen geadopteerd en zes toezeggingen onderweg!

Klasse!

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de golfclub werden door de voorzitter de golfster en golfer van het jaar bekend gemaakt.

Door deelname aan veel clubwedstrijden en goede scores kregen Anneliek van der Bilt en Bob Weitz de wisseltrofee uitgereikt.

Anneliek won voor de tweede keer deze trofee!

De jaarlijkse oliebAllenwedstrijd werd door 48 leden onder winterse omstandigheden gespeeld.

Gelukkig konden de deelnemers zich halverwege opwarmen met glühwein of warme chocolademelk.

De flight bestaande uit Ina Dijkhuis,Tejo Falke, Sietse van Dellen en Harm Helder werden tot winnaar uitgeroepen.

Tot slot was er een gezellige nazit met olieballen en een drankje.

Woensdag 11 december was er wederom een themawedstrijd voor leden en niet-leden: Glühwein&Golf.

Zeven flights van drie speelden Texas Scramble.

Ons nieuw lid Peter Wijnhold won op hole 7 de neary.

De flight bestaande uit Hans ten Bos, Gerrit Bouwhuis en Henk Struik ging er met de eerste prijs vandoor.

De horeca zorgde na afloop voor een glas glühwein en heerlijke snacks.

Zaterdag 16 november werd de jaarlijkse eierbalwedstrijd gespeeld: negen holes, vierbal stableford.
Maar liefst 35 leden namen deel aan deze gezelligheidswedstrijd.

De wedstrijd werd gewonnen door Cor de Hek, met op de tweede plaats Jaap Wuite en als derde Sies Woltjer. Alle drie met een score van 18 punten.

Tot slot stond voor een ieder een drankje met een eierbal klaar.