Op de Nieuwjaarsbijeenkomst van de golfclub reikte de voorzitter de trofeeën uit aan de golfers van het jaar 2018.

Anneliek van der Bilt en Geert Belga behaalden in 2018 de hoogste score op basis van het aantal gespeelde wedstrijden en de daarbij behaalde resultaten.

Beiden van harte gefeliciteerd.

Zondag 30 december werd het traditionele OliebAllentoernooi gespeeld. Maar liefst 49 oliebollenliefhebbers gingen de baan in voor een 9 holes vierbal stablefordwedstrijd. Bij het passeren van het clubhuis werden de spelers getrakteerd op warme chocomel en glühwein.

De wedstrijd werd gewonnen door Peta Jurjens, op de tweede en derde plaats eindigden Gert Elling en Jan Klink. Peter Meijer reikte Peta de prijs uit.

Het toernooi werd in het sfeervolle clubhuis afgesloten met een gezellige nazit met oliebollen.

Wij wensen u fijne feestdagen

en een slagvaardig 2019

Een golfnachtje weg in eigen land. Met de kleine 250 golfbanen die Nederland telt, kun je heel wat uitstapjes vooruit. Elke golfbaan heeft haar eigen karakter en sfeer (in de omgeving). Zoek je rust en ruimte, wil je een golfronde combineren met de dynamiek van de stad, wil je uitwaaien of heb je behoefte aan bomen om je heen? GOLF.NL doet je in deze rubriek suggesties aan de hand. Deze keer puur golf in het Groninger land.

Deze wervende tekst staat op de site van golf.nl om onze golfbaan te promoten. Klink op onderstaande link voor het hele artikel.