Zaterdag 17 november gingen 40 deelnemers (leden en niet-leden) bij mooi herfstweer van start voor de eerste eierbalwedstrijd van GGC Duurswold.

De wedstrijd werd gewonnen door ons clublid Mieke Willemse; tweede en derde werden onze clubleden Joyce Blaauw en Dick van Streun.

De longest drive was bij de heren van Harrie Wijntjes (GGC Duurswold) en bij de dames van Nel Strockmeijer (Lauswolt). De neary werd gewonnen door ons clublid Willem Schillhorn van Veen.

Als eerste stap naar meer samenwerking tussen een aantal 9-holes golfbanen in Groningen en Drenthe is op 31 oktober in Roden een wedstrijd gehouden tussen de bedrijfsleden van de golfclubs Holthuizen en Duurswold.

Winnaar werd Marcel Mulder (Commercial Developer GGCDuurswold); de longest drive was voor Derk Bleker (Le Vigneron - bedrijfslid GGCDuurswold).

Zie voor meer informatie: https://golfclubholthuizen.nl/succesvolle-bedrijvenwedstrijd/

Alle winnaars van een clubwedstrijd in het afgelopen seizoen streden zaterdag om de ultieme trofee: De Bok.

De 22 deelnemers streden niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de weerselementen.

Bob Weitz won met een score van 41 de felbegeerde trofee. Op de tweede en derde plaats eindigden Erik de Boer en Anneliek van der Bilt.

De parallelle Bok van de niet-winnaars werd gewonnen door Pieter Dol. Take Osse en Jacob Hans Nanninga werden respectievelijk tweede en derde.

De seizoenwinnaars 2018 van de maandbeker zijn bekend.

Bij de lage handicappers is de categorie strokeplay gewonnen door Hans Weersing en Anneliek van der Bilt.

De categorie stableford is gewonnen door Geert Belga en Daphne Oude Veldhuis.

Overweeg je om dit jaar lid te worden van onze golfclub?

Meld je aan en speel de rest van 2018 gratis!