Er kwamen zaterdag 21 april veel belangstellenden op de open dag van Golfclub Duurwold. Jong en oud ging onder deskundige begeleiding oefenen in het putten, chippen en afslaan op de driving range. Daarna kon het geleerde in praktijk worden gebracht op de par 3-baan. Met een rondrit per buggy kregen de bezoekers de gelegenheid kennis te maken met de grote baan. Tot slot een gezellige nazit op het zonnige terras. Diverse bezoekers hebben ingetekend voor een vervolg.

Zaterdag 14 april is de jaarlijkse Pro Challenge gespeeld: de pro's tegen de leden. Maar liefst 40 leden gingen de uitdaging aan.

De strijd werd nipt gewonnen door Albert Lenting & Jan Peter Wildeman met een netto score van 35. Als tweede eindigden Jan en Thallie Huizinga met een score van 36. Met één punt meer werden de koppels Rienke ten Duis & Marijke Mols, Trijnie Sesselaar & Sietske Graver en Willem Meijer & Marten Schmidt derde.

Het is Paul, Ab en Anneliek gelukt om het nieuwe ooievaarsnest te plaatsen!

Omdat het oude nest was ingestort is besloten om bij hole 4 een nieuw nest te realiseren.

Op de nieuwe locatie is een stevige betonfundering aangelegd voor bevestiging van de  metershoge paal, waar vandaag het nest bovenop is gezet.

Op het Ledengedeelte staat onder Fotoalbum een fotoverslag van deze megaklus: 2018 Nieuw ooievaarsnest.

Op de Boomfeestdag zijn o.a. zuilhaagbeuken aangeplant langs de entree van onze golfbaan.

De vlaggenmasten stonden daarbij in de weg en zijn inmiddels verplaatst.

Ab en Paul hadden er een zware klus aan om de betonvoeten te verwijderen.

Op woensdag 14 maart hebben de leerlingen van OBS De Springplank uit Siddeburen onder leiding van tuinontwerper / hovenier Martin Knol (Delfzijl) een beukenhaag en beukenbomen geplant langs de puttinggreen en de parkeerplaats.

Ter afwisseling gingen de leerlingen kennismaken met de golfsport en kregen ze een natuurexcursie over de golfbaan.

Bedankt jongens en meisjes voor jullie inzet.