Op 11 december is er weer een gezelligheidswedstrijd voor leden en niet-leden: Glühwein&Golf.

Leden kunnen inschrijven via Proware en niet-leden per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 16 november werd de jaarlijkse eierbalwedstrijd gespeeld: negen holes, vierbal stableford.
Maar liefst 35 leden namen deel aan deze gezelligheidswedstrijd.

De wedstrijd werd gewonnen door Cor de Hek, met op de tweede plaats Jaap Wuite en als derde Sies Woltjer. Alle drie met een score van 18 punten.

Tot slot stond voor een ieder een drankje met een eierbal klaar.

High Beer, een Texas Scramble-wedstrijd met als hoofdprijs een mandje bockbier.
Maar liefst 26 deelnemers deden op woensdag 6 november hier aan mee.
Er werd gespeeld in een flight van drie.
Henk van Dijk, Petra Wiardi en Peter Wijnhold vormden de winnende flight.

De NGF heeft Groningse Golfbaan Duurswold op de tweede plaats in de top 5 van 9-holes herfst- en winterbanen geplaatst.

Banen, waarbij bij de aanleg nadrukkelijk rekening is gehouden met de wens van golfers om het hele jaar te kunnen spelen.

Klik voor het hele NGF-artikel op: https://www.golf.nl/de-baan-op/herfst-winter-golfbanen?utm_campaign=golfnl_social&utm_content=1572766200&utm_medium=social&utm_source=facebook

Leden, die het afgelopen jaar een clubwedstrijd gewonnen hebben, mogen strijden om De Bok.

Zaterdag 26 oktober gingen twintig deelnemers deze strijd aan om de felbegeerde trofee.

Rienke ten Duis won dit jaar De Bok.
Christine Hillemans werd tweede en Johan van der Werf derde.