Zaterdag 17 februari werd onder ideale weersomstandigheden het inmiddels traditie geworden 3-stokkentoernooi gespeeld. Maar liefst veertig leden gingen, ieder met drie stokken naar eigen keuze, de uitdaging aan.

Bij de dames eindigden drie dames met 16 punten. De score op de laatste drie holes bracht de eindbeslissing: eerste Ria Tepper, tweede Marion Kuipers en derde Peta Jurjens.

Bij de heren werd Jan Klink met 24 punten eerste; tweede Jan van Dongen met 20 punten en derde Kees de Jonge met 18 punten.

Hilda Reinders geeft ook dit jaar weer de cursus reanimatie en gebruik AED voor de leden van Golfclub Duurswold.

De curus is niet alleen voor beginners, maar ook een herhaling voor gevorderden.

Dit jaar gaan een dertigtal leden aan de slag met het cursusmateriaal.

Op de nieuwjaarsreceptie van de golfclub maakte de voorzitter de golfers van het jaar 2017 bekend.

Aan de hand van het aantal gespeelde clubwedstrijden en de resultaten wordt berekend wie zich golfer van het jaar mag noemen.

Voor het jaar 2017 viel de eer te beurt aan Daphne Oude Veldhuis en Erik de Boer!

De totaaluitslag staat bij Leden onder Wedstrijden

Op zaterdag 30 december stond de laatste golfactiviteit van dit jaar op het programma: het OliebAllentoernooi.

In de regen, kou en een straffe wind speelden we 9 holes en na afloop werden we verwend met warme chocolademelk of gl├╝hwein en niet te vergeten de oliebollen.

De wedstrijd werd gewonnen door Daphne Oude Veldhuis, tweede werd Bob Weitz en op de derde plaats ons jeugdlid Max Siccama.

Zie voor een uitgebreid verslag op het Ledengedeelte onder Actueel.

Deze fraaie kerkuil logeert al een tijdje op de golfbaan.

Hij/zij wil graag zo min mogelijk gestoord worden.