Op zondag 19/11 konden de leden tonen hoeveel meter ze gemiddeld een zevental ballen met de driver konden slaan. Er waren 21 deelnemers voor deze uitdaging. Daarbij moesten de zeven ballen niet alleen ver, maar ook binnen het afgebakende gebied geslagen worden.

Bij de dames sloeg Anneliek van der Bilt een gemiddelde van 172,33 meter en werd daarmee de winnaar. Op de tweede plaats eindigde Els van der Wijk met een gemiddelde van 147,33 meter.

Marten Schmidt sloeg bij de heren het hoogste gemiddelde: 231 meter. Bob Weitz werd tweede met een gemiddelde van 225,33 meter en Jan van Dongen derde met 212,33 meter.

Manuel Ampak sloeg met één bal 241 meter de langste drive.

Sinds een paar weken zijn Paul, Jan, Ab en Anneliek met motorzagen aan de slag, om de door essenziekte aangetaste bomen te verwijderen.

En dat zijn er heel wat.

Om grote kaalslag te voorkomen gaat dit de komende jaren gefaseerd gebeuren.

Op de door de kap ontstane open ruimten zullen de resterende bomen zich beter ontwikkelen en  zal herplant plaatsvinden.

Met twaalf vrijwilligers is zaterdag 04/11 het gaas langs de drivinge range gedeeltelijk hersteld en een deel van de begroeiing uitgedund.

Beide klussen krijgen maandagochtend 13/11 een vervolg.

Vele handen maken licht werk, dus wie wil helpen kan zich opgeven bij Gerrit Bouwhuis.

Tevens aanvulling gezocht voor de ballenraapploeg om af en toe de ballen op de driving range te rapen.

Aan het einde van het wedstrijdseizoen strijden de winnaars van de diverse clubwedstrijden om de ultieme clubtrofee: de Bok van Siddeburen.

Evenals vorig jaar won Erik de Boer de felbegeerde trofee.

Ondanks de stevige wind behaalde hij een score van 38!

Anneke de Goed eindigde met 36 punten op de tweede plaats.

En ons jeugdig talent Daniel Robinson werd met 34 punten eervol derde.

Zaterdag 21 oktober werd de Pro Challenge gespeeld.

In tweetallen (fourball betterball strokeplay) werd gestreden tegen de score van de pro's.

De wedstrijd werd gewonnen door Willem Meijer en Marten Schmidt (met twee onder par) van de pro's Richard Paul en Adam Howard.

Erik de Boer en Daphne Oude Veldhuis eindigden als derde.