Zaterdag en zondag 7 en 8 september is er gespeeld om het clubkampioenschap matchplay.

Bij de heren werd Fred Kappelhof kampioen en Daniel Robinson tweede.
Elske van der Wijk werd kampioen bij de dames en Anneliek van der Bilt werd tweede.

Donderdag 5 september deden 26 deelnemers mee aan de Duurswold Senior Open.
Een wedstrijd voor 50-plussers van de noordelijke golfclubs.

De harde wind en een plensbui waren geen spelbrekers.

De wedstrijd werd gewonnen door Marten van der Heide van Sint Nyk met een bruto score van 81.

Zondag 1 sept. is op Golfbaan Duurswold het jaarlijkse NNO jeugdtoernooi gespeeld.
De NNO Tour is een serie golfwedstrijden voor de jeugdleden t/m 21 jaar van de golfverenigingen in het Noorden en Oosten van Nederland.

Ingedeeld naar leeftijd en/of handicap speelden veertig jongeren een 9- of 18-holes wedstrijd.
Van de jeugdleden van Duurswold is Wessel Koop 1e geworden in cat. 2 en Max Siccama 2e in cat. 1.

Op de foto's de afslag van Max en de winnaars Wessel en Max.
Zie voor meer foto's onder Leden de map NNO-jeugdtoer op Fotoalbum. (update)

Onze bedrijvenclub blijft groeiende!
Wij verwelkomen Restaurant Gooday uit Appingedam en Organisatieadviesbureau Skua Werkt uit Delfzijl als nieuwe bedrijfsleden.
Door de groei die onze bedrijvenclub het laatste jaar heeft gemaakt is een actief en divers netwerk ontstaan van ondernemers en bedrijven met als verbindende factoren golfen en ondernemen.
Maandelijks wordt er een gezellige bedrijvencompetitie gespeeld over 9- of 18 holes.
Tijdens deze competitiedagen is er ook ruimte voor invitaties.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marcel Mulder via 0636141236 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.