Baan, clubhuis en alle oefenfaciliteiten zijn gesloten.

Zie voor meer informatie de update van de NGF: https://www.ngf.nl/over-de-ngf/nieuws/2020/apr/het-coronavirus-en-golf-in-nederland

Robert Ritsema is de opvolger van Marcel Mulder als commercieel medewerker van de Groningse Golfclub Duurswold.
Robert is per 1 maart in zijn nieuwe functie gestart.

Robert is werkzaam in het verzekeringswezen en actief golfer.
U zult hem vast ontmoeten bij diverse activiteiten op onze baan.

Zondag 23 februari heeft onze commercieel medewerker Marcel Mulder afscheid genomen van de golfclub.
Helaas gaat Marcel ons vanwege vertrek naar het buitenland verlaten.
Robert Ritsema neemt per 1 maart zijn taken over.
Hans Palthe bedankte Marcel namens de Stichting voor zijn inzet en behaalde resultaten.

In de bosvakken op onze baan staan veel bomen te dicht op elkaar en het grootste deel van de essen is aangetast door essentakziekte.
De vrijwilligers hebben er een flinke klus aan om de bosvakken uit te dunnen en de zieke bomen te verwijderen.

Het gekapte hout wordt verkocht om met de opbrengst nieuwe aanplant te kopen.
Maar ja, dan moet het eerst in handzame stukken worden gezaagd.

Iedere maandagmorgen  zijn er vrijwilligers op de baan aan het werk.

Vandaag zijn restanten van de bomenkap en het gesnoeide houtopschot versnipperd.