Golfclub Duurswold is een actieve club voor jong en oud, die het hele jaar door leuke activiteiten organiseert. Mag je uiteindelijk de 9 holes baan op (baanpermissie) en heb je handicap 54 (het vroegere GVB) gehaald, dan kun je deelnemen aan opstapwedstrijden, diverse clubwedstrijden, dames- of herenochtend en gezelligheidswedstrijden. De betrokkenheid van de leden is groot en de club heeft dan ook heel veel vrijwilligers die zich op allerlei gebied inzetten: van baanonderhoud tot horeca; verder hebben veel leden zitting in diverse commissies. De golfbaan beschikt over een gezellig clubhuis met een zonnig terras met een fraai uitzicht op de 9 holes baan.

Voor een beginnende golfer bestaat de mogelijkheid om via een aspirant-lidmaatschap kennis te maken met de golfsport. Voor het aspirant-lidmaatschap mag je voor € 285,- een half jaar gebruik maken van de zes oefenholes (par 3-baan). De lengte van de par 3-baan is vergeleken met de 9 holes baan een stuk korter. Verder krijg je vijf lessen van een instructeur (pro) en één theorieles. Als je er prijs opstelt, kunnen leden (mentoren) je in het begin helpen, zodat je je gauw thuisvoelt bij de golfclub.

Voor de jeugd is er een snuffelcursus van drie maanden en de kosten daarvan zijn € 40,-. Je kunt ook een jeugdlidmaatschap nemen, dan betaal je € 104,- per jaar. De jeugdleden volgen een speciaal NGF-trainingsprogramma.
Op de driving range kun je zowel overdekt als in de buitenlucht je slagen oefenen. Op de putting- en chipping green kan het putten en het korte werk worden getraind. De golfpro’s van Tee-2-Green Golf Academy verzorgen de lessen op Golfbaan Duurswold.

Ga je de uitdaging aan, neem dan contact op met: