Tarieven 2019

Jeugdlidmaatschap t/m 18 jaar € 110,- per jaar.

Inclusief gebruikmaking van par 3 baan en de grote baan als je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Snuffelcursus € 40,-

Geldig voor drie maanden. Gedurende deze maanden kan uw kind volledig meedraaien met alle jeugdactiviteiten incl. de lessen van de pro. Na deze periode kunt u besluiten om een lidmaatschap aan te gaan.

Lessen € 95,- per jaar.

Er worden 14 lessen van 1 uur gegeven door de pro verdeeld in twee groepen naar niveau. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd door de jeugdcoaches zoals: par 3-wedstrijden, trainingen, theorielessen, nachtgolf en een familiewedstrijd. De lessen en andere activiteiten vinden plaats op zondagochtend. Trainingen vinden ook plaats op de dinsdagavond. Behalve de schoolvakanties is er vrijwel iedere zondag een golfactiviteit. Meer informatie vind je onder het kopje Jeugd of mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..