Introductiemiddagen

Een paar keer per maand is er op de vrijdagmiddag een introductiemiddag voor belangstellenden voor de golfsport.

De introductiemiddagen zijn op:

Vrijdag 27 juli

Vrijdag 10 en 24 augustus

Vrijdag 7 en 21 september

Als u altijd al had willen golfen, is dit een goede gelegenheid om het gratis te proberen.

Van 16.00 - 18.00 uur zijn ervaren golfers van de golfclub aanwezig om u wegwijs te maken in het golfspel.

U kunt onder begeleiding op de driving range leren ballen af te slaan, putten op de oefengreen en op de par 3 baan het echte spel beoefenen.

Na afloop kunt u onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of andere drank even napraten in ons gezellige clubhuis.

Graag uiterlijk 2 dagen van tevoren opgeven dat u komt en of u links- of rechtshandig bent, via