Kennismakingsmiddagen 2019 bij Groningse Golfclub Duurswold

Als U altijd al had willen kennismaken met golfen, is dit een goede gelegenheid om het gratis te proberen.

Op de volgen vrijdagmiddagen, telkens van 16.00 uur – 18.00 uur bent U van harte welkom :

9 en 23 augustus
6 en 20 september

Ervaren golfers van de golfclub zijn aanwezig om U wegwijs te maken in het golfspel.

U kunt onder begeleiding op de driving range leren ballen afslaan, putten op de oefengreen en op de Par 3 baan het echte spel beoefenen.
Na afloop kunt U onder het genot van een drankje even napraten in ons gezelligeClubhuis.

Graag uiterlijk 2 dagen van tevoren opgeven dat U komt en aangeven of U rechts- of linkshandig bent via
Als de kennismaking met de golfsport u goed is bevallen,
kunt u eventueel gebruik maken van deze unieke aanbieding: