Gratis kennismaken met Golf

Kom kennismaken met de golfsport bij Golfclub Duurswold

Op vrijdagmiddag 27 oktober 2017 zijn belangstellenden van harte welkom tussen 16.00 uur – 18.00 uur.

Als U altijd al had willen golfen, is dit een goede gelegenheid om het gratis te proberen.

Van 16.00 uur - 18.00 uur zijn ervaren golfers van de golfclub aanwezig om U wegwijs te maken in het golfspel.

Overige mogelijkheid om kennis te maken op 24 november (15.00-17.00 uur).

U kunt onder begeleiding op de driving range leren ballen af te slaan, putten op de oefengreen en op de par 3 baan het echte spel beoefenen.

Na afloop kunt U onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of fris even napraten in ons gezellig clubhuis.

Graag uiterlijk 2 dagen van tevoren opgeven dat U komt en of U links- of rechtshandig bent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens op de kennismakingsdag van Golfclub Duurswold.