Golfclub Duurswold heeft met ondergenoemde golfclubs een regeling getroffen met betrekking tot het aanbieden van een hospitality tarief voor het spelen van een 18 holes golfronde.

Voorwaarden: Speler dient in bezit te zijn van het GVB (lidmaatschapskaartje tonen). Spelen in groepsverband alleen op aanvraag en starttijd in overleg.

Leden van ondergenoemde clubs betalen op Duurswold € 27,50 voor een ronde.

1. Golfclub De Compagnie Veendam (geldig alle dagen van de week).  Leden van Duurswold betalen € 32,50 voor een 18 holes ronde.

2. Golfclub Westerwolde Vlagtwedde (geldig alle dagen van de week).  Leden van Duurswold betalen € 25,00 voor een dagkaart.

3. Golfclub Holthuizen Roden (geldig alleen op weekdagen). Leden van Duurswold betalen € 35,- voor een 18 holes ronde in de periode van 1 maart tot 1 november.