We willen de baan zo lang mogelijk beschikbaar houden, ook voor de buggy & handicart gebruikers. Nu de handycarts weer toegestaan worden verzoeken wij de handicart chauffeurs (-euses) de snelheid naar beneden te brengen, langs de semirough te rijden en op de paden voorzichtig de kuilen vermijden.

We zijn nu nog steeds bezig met de kap van de door de essentakziekte aangetaste bomen. De baanvrijwilligers hebben we gevraagd nog een ochtend te komen klussen. Het gezaagde hout af te voeren naar het facilitair gebouw en het gemaaide gras af te voeren naar de opslag.

Na dit voorjaar na de competitiewedstrijden zijn we van plan de driving range groots aan te pakken. Dat zal dan de gebruiksmogelijkheid tijdelijk beperken, wij vragen onze leden en gastspelers daar begrip voor te hebben om reden dat de driving range daarna dan weer prima te gebruiken en onderhouden is.

Wekelijks standaard schema baanonderhoud door de greenkeeper is in deze tijd afhankelijk van het weer maar normaliter:
ma. Greens maaien en beluchten, onderhoud semirough maaier.
di.   Maaier ombouwen voor fairway maaien par 3 en rough maaien.
wo. Greens maaien, par 3 semirough maaien, rond clubhuis, oefengreens en driving range en rough maaien.
do. Tees, fore greens en surrounds maaien, ballenwassers bijvullen, pin en teemarkers verplaatsen.
vr.  Greens maaien, bunker onderhoud en machines onderhoud en afstellen, unmaintained rough maaien.