Nieuw seizoen, nieuwe kansen

Beste bedrijfsleden,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat er veel gegolft mag worden!
Het programma voor onze bedrijfsleden begint dit seizoen vroeg. Woensdag 22 april zijn we uitgenodigd door Stork voor een exclusief kijkje in het Woudagemaal in Lemmer.

De bedrijvencompetitie omvat komend seizoen ook weer 6 speeldagen en we beginnen op vrijdag 15 mei. Traditioneel wordt de derde speeldag weer gecombineerd met het EemsDelta Open en kijken we nog naar een geschikte datum om een uitwisseling te organiseren met één van onze concullega golfclubs. De spelvorm voor de competitiedagen blijft ongewijzigd evenals de mogelijkheid om 9 – of 18 holes te spelen.

Ook in 2020 wordt er weer gespeeld om het felbegeerde hole-sponsorschap van de eerste hole. Deze prijs werd vorig jaar overtuigend gewonnen door Bloem Facilitair. Team captain Jos Bloem is vastberaden om te prolongeren en naar verluidt heeft hij een team samengesteld dat hem adviseert in teamsamenstelling, course-management, swingtempoptimalisatie en het toepassen van de nieuwe golfregels die sinds 1 januari van kracht zijn.

Tot slot staat er voor het eerste weekend oktober weer een twee daagse golftrip gepland. De bestemming wordt in nader overleg, in samenspraak met jullie, gaande weg het seizoen vastgesteld.

Marcel Mulder, commercieel medewerker

woensdag 22 april